donderdag 7 april 2016

Zo, de kogel is door de kerk. Ik ben overgegaan op een gluten- en koemelk-vrije voeding, vooralsnog voor 1 maand. Dat betekent niet meer het lekkere beschuitje met roomboter en kaas of die heerlijke roomkwark. Slik. Waarom: mijn arts had dit in 2014 al dringend aangeraden. Verder: ik heb contact opgenomen met de Duitse bouwbioloog die het artikel '(M)Ein Weg aus der Elektrosensiblität' wat op stopumts staat. Veel herkenning, ook in de aanpak van ehs. Ook hij schrijft de ehs toe aan de amalgaamvullingen en de vervolgziekten daaruit. Ook ontgiften, weliswaar niet met chelattherapie, maar met andere middelen. De aanpak blijkt bij deze bouwbioloog succesvol. Onderdeel is een gluten- en koemelk-vrije voeding.
Het is een heel gedoe om dit voor elkaar te krijgen, werkelijk alles moet veranderd worden.   
Interessante Duitse site, waar een combinatie van gluten- en lactose vrije recepten te vinden zijn:
http://www.mitohnekochen.com/glutenfreie-rezepte/


http://www.stopumts.nl/doc.php/Artikelen/9850/%28m%29ein_weg_aus_der_elektrosensibilit%C3%A4t

Geen opmerkingen:

Een reactie posten