dinsdag 17 augustus 2021

Succes met de verwijdering van zware metalen met DMPS injecties 

Uit de DMPS test bij de Duitse huisarts dr, Radecki https://radecki.de/schwermetall-entgiftung/   is gebleken dat bij mij inmiddels veel zware metalen zijn verwijderd*. Maar dat mag ook wel: ik heb sinds 2014 ruim 50 DMPS injecties gehad. Mijn gezondheid is ook met sprongen vooruit gegaan. Dat schrijf ik niet alleen toe aan de verwijdering van de zware metalen, maar ook aan de vitamine B12 injecties (methylcobalamine) die ik zelf om de dag zet. Dat doe ik (weer) sinds een aantal maanden. In 2014 is bij mij een vitamine B12 tekort vastgesteld (teveel methylmalonzuur in urine en teveel homocysteïne in bloed). 

Je kunt bij dr. Radecki terecht voor een DMPS test. Vooraf moet dan wel alle amalgaam en andere metalen onderdelen uit het gebit verwijderd zijn (dr. J. Mutter). Je kunt, als je gebit gesaneerd is, ook in behandeling gaan bij dr. Radecki voor meerdere DMPS infusen. Maar er is ook een andere, goedkopere manier. Mocht je de DMPS therapie overwegen, neem dan even contact met mij op (reddingsboei@gmail.com), zodat ik je verder kan informeren.   

De video die op bij de link staat is interessant. Hier wordt ondermeer gezegd dat:

- er zijn geen specifieke symptomen bij een chronische vergiftiging met zware metalen omdat deze symptomen individueel bepaald zijn. 

- de symptomen van een zware metaal vergitiging zich voordoen op de zwakke punten, kwetsbaarheden die al langer bestaan. De zware metalen grijpen op deze zwakke punten aan en verergeren de klachten. Voorbeelden: als men aan een allergie lijdt, kan die door zware metalen versterkt worden. Als iemand last heeft van stemmingswisselingen, kan men door lood of kwikzilver in een depressie terecht komen. En als men een gevoelige maag heeft, kunnen de zware metalen leiden tot een chronische diaree. 

- een DMPS tes interessant is als men klachten heeft die niet toegeschreven (kunnen) worden aan een bepaalde ziekte of tekort.

- de oorzaak gevonden kan worden voor schijnbaar ongeneeslijke ziekten  en dat er ook daadwerkelijk wat aan gedaan kan worden (nl. DMPS infusen of injecties). De oorzaak voor chronische ziekten is vaak terug te voeren op een vergiftiging met zware metalen. 

Bedenk hierbij dat dit overeenkomsten heeft met elektrohypersensitiviteit:

1. bij ehs is sprake van individuele klachten en gevoeligheden.

2. de ehs klachten cq gevoeligheden kunnen niet toegeschreven worden aan bepaalde ziekten of tekorten. Artsen komen vaak niet verder dan dit aan een psychische stoornis of aan SOLK klachten toe te schrijven. Hiermee wordt niet alleen de ehs ontkent, maar wordt ook de ernst van de klachten zwaar onderschat en wordt elektrogevoeligen een effectieve behandeling onthouden (DMPS therapie). Artsen hebben geen excuus als het gaat om de ontbrekende kennis van de ernstig ziekmakende gevolgen van zware metalen. Zij hebben de taak hun vakliteratuur bij te houden en het is al decennia bekend wat zware metalen kunnen aanrichten.  

3. ik kan hier nog bij vermelden dat zware metalen vele neurologische klachten kan veroorzaken omdat ondermeer de kwikzilver de zenuwbanen beschadigd (dr. J. Mutter). De neurologische klachten zijn vaak in overmaat aanwezig bij elektrohypersensitiviteit. 

* waarde van kwikzilver in urine na DMPS test

- 29 januari 2014: 147 microgram Kwikzilver per gram Kreatinine

- 19 april 2021: 3,089 microgram Kwikzilver per gram Kreatinine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten